Er du helt grønn på emballasje eller er du erfaren ekspert?

Uansett har du kommet til riktig sted. Vi holder nemlig ikke bare på med grønn, altså bærekraftig emballasje – men vi er også en gjeng som er nerdete opptatt av maskininnovasjon, rivestyrke, fiberretning og trykkvaliteter for de som ønsker å lære mer. Nøl ikke med å ta kontakt for ditt neste prosjekt! Vi hjelper deg i alle stadier av prosjektet, om du er i tidlig startfase med konseptuell utvikling, konstruksjon og design – så vel som avsluttende produksjon og ferdigstillelse.

Utvikling og konstruksjon

Vi har egen in-house avdeling som utvikler, konstruerer og designer helhetlig emballasjeløsninger. Her fokuserer vi på hele verdikjeden fra idé, produksjon og til sluttprodukt. Avdelingen har spisskompetanse på fiberbasert emballasje og design av miljøvennlige løsninger.

Produksjon

Høy kapasitet, jevn kvalitet og en rekke effekter, gjør oss til en av Europas mest moderne maskinparker. Vi har vindusfolie i Cellulose Acetat som kan resirkuleres sammen med kartong. Effekter som preg og spottlakk leverer vi gjerne! Kom innom for å kick-starte ditt neste prosjekt. 

Design og repro

Som en del av in-house avdelingen har vi også spesialister med lang erfaring innen grafisk formgivning, kommunikasjon og ferdigstillelse av trykk-klare filer.

Eksempler på effekter

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.