Vi utvikler og produserer bærekraftig forbrukeremballasje

Vår historie

Moltzau Packaging AS har en historie som strekker seg tilbake til slutten av 1800- tallet. Igjennom årene har selskapet gjennomgått mange omstillinger og endringer – for å møte et stadig skiftende behov og marked. I dag er selskapet en rendyrket virksomhet innen utvikling og produksjon av emballasje i kartong – og vi ser lyst på fremtiden. 

Topp moderne lokaler

I november 2018 flytter vi inn i nye, topp moderne lokaler på Skedsmokorset, mellom Oslo og Gardermoen. Her har vi bygget en av Skandinavias mest moderne produksjonsfasiliterer for fiberbasert emballasje. 

Det er investert betydelig i nye maskiner og dyktige ansatte – som gjør oss godt rustet til å møte kundenes og fremtidens behov. 

Kompetanse i høysete

Vi holder oss alltid oppdaterte på det siste innen fiberbasert emballasje. Derfor er vi medlem av Fiberfokus. Formålet med denne faggruppen er å bidre til kunnskapsutveklsing og kompetanseheving om fiberemballasje for å fremme kunnskap om dens positive betydning i en sirkulær økonomi. 

© Moltzau Packaging AS
Høgslundveien 17, 2020 Skedsmokorset

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.