Emballasjeløsninger -
fra idé til sluttprodukt

Er du helt grønn på emballasje?

Uansett har du kommet til riktig sted. Vi holder nemlig ikke bare på med grønn, altså bærekraftig emballasje – men vi er også en gjeng som er lidenskapelig opptatt av maskininnovasjon, rivestyrke, fiberretning og trykkvaliteter for å nevne noe.

Nøl ikke med å ta kontakt for ditt neste prosjekt! Vi hjelper deg i alle stadier av prosjektet, om du er i tidlig startfase med konseptuell utvikling, konstruksjon og design – så vel som avsluttende produksjon og ferdigstillelse.

Utvikling - konstruksjon - design

Fra start til slutt kan vi realisere dine emballasjeutfordringer. Vi har egen in-house avdeling som utvikler, konstruerer og designer helhetlige emballasjeløsninger. Her fokuserer vi på hele verdikjeden fra idé, produksjon og til sluttprodukt samt gjenvinning.
Avdelingen har spisskompetanse på fiberbasert emballasje og design av miljøvennlig løsninger. 

Som en del av in- house avdelingen har vi også spesialister med lang erfaring innen grafisk formgivning, kommunikasjon og ferdigstillelse av trykk- klare filer. 

Topp moderne produksjonsfasiliteter

Med en moderne maskinpark og tung fagkompetanse kan vi sikre høy kapasitet og god kvalitet på vår emballasje. Dette gjør oss til en av Europas mest moderne produksjonsfasiliteter for fiberemballasje. 

Vi har også vindusfolie i Cellulose Acetat som kan resirkuleres sammen med kartong. Effekter som preg og spottlakk leverer vi gjerne.

Avtal tid med en av våre prosjektledere og kom innom for å kick- starte ditt neste prosjekt.  

Eksempler på effekter

© Moltzau Packaging AS
Høgslundveien 17, 2020 Skedsmokorset

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.