Trygg fiberemballasje
for næringsmidler

Vi er opptatt av
matsikkerhet

Sterk, tett og fettbestandig – Våre emballasjeløsninger er godkjent for mat og næringsmidler i alle ledd samtidig som de gir beskyttelse under transport og mot forurensing. Vi har strenge rutiner og kan sikre en ren og trygg produksjon. 

Kartong er utrolig allsidig og vi kan skereddersy og tilpasse løsninger etter spesifikke krav og produkttyper. Med korrekt bruk og trykkfarger og lim forhindrer vi migrasjon og uønskede skadelige effekter på både produktene og på mennesker.

FSSC_jordbær

Gode rutiner -
sikker produksjon

Moltzau Packaging AS er FSSC 22000 sertifisert. Det vil si at vi er en av få leverandører i Norge som tilbyr trykk fiberemballasje for mat og næringsmidler. Med strenge rutiner og regler i forhold til renhold har vi en trygg og effektiv produksjon som er godkjent under kravene til FSSC.

FSSC er en internasjonal, uavhengig organisasjon som ivaretar mattrygghet til forbrukervareindustrien. Ved å bistå bedrifter med å implementere ISO- baserte styringssystemer, også i henhold til bærekraftsmålene, kan sluttbruker være sikker på at deres emballasje er utviklet og produsert under sikre forhold. 

Trygg emballasje for næringsmidler

EK-sertifikatet tar utgangspunkt i Forskrift om materialer og gjenstander i kontakt med næringsmidler. Denne forskriften baserer seg på EU-forordninger og -direktiver innen det samme området. Kontakt oss ved behov for oversendelse av EK-sertifikat.

© Moltzau Packaging AS
Høgslundveien 17, 2020 Skedsmokorset

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.