Urter som tar vare på jorda

Skjærgaarden gartneri ligger idyllisk plassert ved vannkanten i Vestfold. På gården er de spesielt opptatt av levende matjord og at alt produksjonsavfall på gården komposteres, noe som igjen kan gjeninnføres til matjorda i tillegg til at det sås med grønn gjødsling. Metodene bygger på god jordstruktur og øker mikrolivet, noe som gir sterkere og mer motstandsdyktige planter – og behovet for kjemikalier og kunstgjødsel minsker..

Som mange andre, mener vi i Moltzau at det vil bli viktigere enn noensinne å støtte lokal produksjon, innovasjon og bønder rundt om i landet som også jobber med sunne produksjonsmetoder som støtter bærekraftig utvikling! Vi er stolte av å ha vært med på utvikling og produksjon av emballasje for urter, også i tett samarbeid med fantastisk grafisk utvikling fra Panorama design. Støtt bonden og lokal produksjon! Ta med deg en digg pakke urter til middag.

© Moltzau Packaging AS
Høgslundveien 17, 2020 Skedsmokorset

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.