Bestilling Jordbærkurver 
for sesongen 2022

Det er tid for å bestille begre til bær for sesongen 2022. 

Her følger informasjon om bestillingsrutiner og frister.

 

Kurver Jordbær

Årets sesong nærmer seg med stormskritt og bestilling av kurver må gjøres innen 1. aprilI år vil det produseres to forskjellige størrelser for jordbær:

 

400 gr. jordbærkurv: Nøytral for bruk i begynnelsen av sesongen og i slutten av sesongen.
Disse skal ha lokk som bestilles direkte fra Vefi.

 

500 gr. jordbærkurv: Hovedsesong med sortsnavn påtrykket på (4 stk. forskjellige navn): Korona, Favori, Malvine og Saya.

 

Bestilling skjer via vårt online bestillingsskjema – trykk her.  Du kan også nå oss pr. e-post: bestilling@moltzau.no eller på telefon 401 03 071.

Pris pr. beger i år er kr. 1,16,- eks. mva. Dette faktureres med 30 dagers forfall fra forsendelse.

Det er ekstremt viktig at det bestilles kurver for HELE sesongen da Moltzau ikke kan garantere levering basert på etterbestillinger pga. global råvaremangel. Frakt tilkommer ved levering.   Moltzau vil levere kurver fortløpende etter hvert som det blir produsert. Europaller + frakt vil tilkomme som før.

NB! Vi gjør oppmerksom på at det sendes en skriftlig ordrebekreftelse etter mottatt bestilling. Denne er bindende om ikke feil eller endring er varslet innen 24 timer etter mottatt ordrebekreftelse. Det gis ikke retur på bestilt/levert volum.

Vi vil koordinere samleveranse til flere produsenter for å redusere fraktkostnaden pr. leveranse, men dette forutsetter forhåndsbestilling innen oppgitt frist.

 

VIKTIG! SUPPLERING I SESONG

Hvis det kommer bestillinger etter fristen vil det være et påslag på 0,25,- pr. kurv., og selv om vi skal gjøre vårt beste for å levere, så kan vi altså ikke garantere dette. Det er derfor viktig å legge inn ventet levering for hele sesongen innen fristen 1. april

 

 

Om årets kurver

Årets kurver bygger på samme konstruksjon som fjoråret.  Kurven er produsert av ren kartong fra bærekraftig nordisk skog. Det er PE-belegg på kurvens innside, samt en spesiallakk på utsiden for å gjøre det mer motstandsdyktig mot fukt, samt enklere og raskere å ta fra hverandre. Emballasjen produseres lokalt av Moltzau Packaging i Norge

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.