HjemOm oss

Om oss

Moltzau er en emballasjeproduksjon og et offset trykkeri med 130 års erfaring. Ved å kontinuerlig forbedre vårt arbeid, har vi vokst og er i dag en av Norges beste emballasjeprodusenter, med kunder over hele verden. Moltzaus profesjonelle og lidenskapelige team lager fremdragende emballasje til farmasøytisk industri, klær, mat og mye annet.Lars Chr. Martinsen

“Vi jobber i en bransje som forandre seg raskt, og vi liker utfordringen det gir å ligge foran i løypa i forhold til våre konkurrenter. Våre spesialister er på konstant utkikk etter nye løsninger og ny teknologi. Mange av våre kunder har vi hatt hos oss i flere år, fordi de vet at vi finner løsninger på ethvert problem”

Lars Chr. Martinsen
Daglig leder

Vår viktigste ressurs – vårt team

Det er for øyeblikket 15 personer i Moltzau teamet. Hver og en er spesialist innenfor sitt felt, samt intergrert i dette teamet. Hver ansatt har bidratt til den veksten vi har hatt og fortsatt har i dag. Vi vet at vår tilnærming har bidratt til økt vekst, ikke bare for bedriften, men oggså for de ansatte.

Satt pris på av kunder, samt World Star jury

Våre emballasjeprodukter har blitt lagt merke til og satt pris på av våre kunder og samarbeidspartnere, samt av jurien i Scanstar og WorldStar konkurranser. Vi har vært med i flere konkurranser med vår emballasje, og våre prestasjoner vant annerkjennelse i 2002, 2010 og i 2011!

Kontakt oss – vi er her for å hjelpe deg!

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
om-oss-jule
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Om oss
Nye pakningsløsninger og ideer på Moltzau`s nye web side
01 June 2012

I forbindelse med feiringen av 130 års drift, er Moltzau stolt av å presentere sin nye web side! Web siden

Alle nyheter