Høsten 2018 lanserte BAMA og Gartnerhallen en ny, innovativ emballasjeløsning for norske epler. Løsningen er 100% plastfri og består av kartong fra nordisk skog. Den nye emballasjen ble tatt godt i mot av forbrukerne.

I Norgesgruppens butikker ble det solgt hele 500 tonn mer epler enn året før – på tross at sommeren 2018 var den tørreste og en av de mest krevende sesongene man har opplevd på mange tiår. – Vi kunne nok solgt ytterligere 500-600 tonn norske epler, selv om importtollen fjernes, men dette fikk vi ikke prøvd, rett og slett fordi det er tomt for norske epler, uttalte kategorisjef for frukt og grønt På Westby til fagbladet Norsk Landbruk.

 

Gjennom nært samarbeid, innovative løsninger og fokus på effektivitet i hele verdikjeden bidro til suksessen forklarer Gartnerhallen.

Moltzau Packaging utvikler konsepter, konstruerer og produserer kortreist, bærekraftig emballasje i kartong. Vi jobber med små og store virksomheter. Kontakt oss for å lære mer om hvordan vi jobber.

Adresse
Høgslundveien 17
2020 Skedsmokorset

Kontakt
(+47) 22 80 49 90
post@moltzau.no

Moltzau_symbol_

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.