Moltzau Packaging investerer over 50 millioner kroner de kommende årene for å ta en ytterligere posisjon som en ledende utvikler og produsent av kartongemballasje. Det investeres blant annet i nye produksjonslokaler, ny trykkmaskin og ytterligere ruster opp avdelingen for konstruksjon og utvikling.

Det er et uttalt krav fra forbrukerne og myndigheter om å legge om til emballasjeløsninger som er mer bærekraftig og reduserer negativt miljøpåvirkning. FN sine bærekraftsmål sier tydelig at fremtidens emballasje må endres til løsninger som ivaretar miljøet og være en del av en sirkulær økonomi. Med investeringer i ny trykkmaskin og produksjonsutstyr, dyktige ansatte og topp moderne lokaler har Moltzau Packaging allerede bistått noen av Norges største merkevarer i utvikling av mer bærekraftige emballasjeløsninger. Blant annet er det utviklet flere løsninger innen frukt og grønt for BAMA, og høsten 2018 lansertes blant annet en 100% plastfri forpakning for Norske epler. Dette ble særs vellykket og emballasjen var i følge  NorgesGruppen en positiv faktor til at salget av Norske epler økte med over 500-tonn – i sterk konkurranse med importepler. 

Moltzau Packaging flytter fra Oslo til Skedsmokorset og inn i et topp moderne anlegg, skreddersydd for utvikling og produksjon av emballasjeløsninger i kartong. Her vil selskapet ikke bare være i stand til å ta en ledende posisjon i det norske markedet, men også være konkurransedyktige i resten av Skandinavia og Europa. Råvarene kommer primært fra nordiske skoger. 

Krav om mer bærekraftige emballasjeløsninger

Selskapet har historie tilbake til slutten av 1800-tallet og har opp gjennom årene opplevd flere store og altomfattende endringer. Moltzau Packaging AS er i dag en rendyrket tilvirker av emballasjeløsninger i kartong og ruster seg nå for å sette norsk bærekraftig industri på Europa-kartet. 

Adresse
Høgslundveien 17
2020 Skedsmokorset

Kontakt
(+47) 22 80 49 90
post@moltzau.no

Moltzau_symbol_

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.