Blisterpack, eller opphengsemballasje, er en av verdens mest benyttede emballasjekonsepter. Tradisjonelt har denne type emballasje bestått av 100 % plast eller en kombinasjon av plast og kartong. Da vi utviklet CEFAPAC, var det ut fra to hovedpoeng, nemlig bærekraft og Easy Open.

Derfor består alle CEFAPAC-produkter av 100 % kartongmateriale, enten limt eller sveiset. Spesielle kartongmaterialer, teknisk innovasjonsarbeide og omfattende praktiske tester, ligger til grunn  for å oppnå den ønskede styrke og fleksibilitet, men samtidig ha innebygde  EasyOpen-egenskaper, uten at konsumenten skal slite unødvendig mye for å få åpnet emballasjen.

Dette er emballasjeoptimering i praksis, i og med at CEFAPAC-konseptet består av monomaterialer og er således designet for recycling!

Materialminimering er også ivaretatt i emballasjekonseptet fordi materialtykkelsen alltid blir skreddersydd til produktet den skal beskytte, altså ingen unødvendig kraftig materiale/overemballering.

Vareprodusenter vil nå i økende grad stille store krav til emballasjens totale livsløp og ikke minst hvor godt eller dårlig den er tilpasset de forskjellige avfallsfraksjoner, recycling m.m. Kort sagt, det blir et større produsentansvar.

I CEFAPAC-konseptet finnes pakkemaskiner for både små og store serier. Fra de enkleste manuelle/halvautomatiske til større automatmaskiner beregnet på millionopplag. Enhver maskin blir tilpasset det produkt eller produktserie som er ønskelig, nettopp for også her å ikke overdimensjonere noe som helst. Det er mulighet for både limt og sveiset emballasje.

Les mer på cefapac.com

Adresse
Høgslundveien 17
2020 Skedsmokorset

Kontakt
(+47) 22 80 49 90
post@moltzau.no

Moltzau_symbol_

Vi bruker cookies for å gi deg en optimal brukeropplevelse og relevant informasjon. Ved å fortsette å browse denne siden aksepterer du vår bruk av cookies.