HjemMateriale

Materiale

Materiale
Vi kan tilby et bredt utvalg av materiale til emballasjeproduksjon. Våre erfarne spesialister vil hjelpe deg med å velge den mest passende løsningen avhengig til hva emballasjen skal brukes til. Vi har et bredt utvalg av materialer for emballasjeproduksjon og promotering.

Kartong

Kartong er hovedsakelig brukt til matvarer, men med økt fokus på natur og miljø, er dette en emballasje type som er svært populær. Så lenge våre skoger er regulert på en forsvarlig måte, er kartong det materialet som har minst innvirkning på natur og miljø.

Kartong kan brukes til det meste, og vi kan tilby mange forskjellige typer med ulik oppbygning og struktur. Velg kartong til mat, gaver, kosmetikk og andre typer produkter.

Polypropylen (PP)

PP er den type plastikk som blir mest brukt grunnest sine overlegne kvaliteter:

  • Et lett materiale – fører til lavere transportkostnader
  • Minimal bruk av naturlige ressurser – ettersom PP er et 100 % biprodukt av oljeproduksjon, bruker PP gass som ellers blir destruert.
  • Veldig sterkt materiale – emballasje laget av PP har svært lang holdbarhet
  • Kan bli trykket med UV offset, UV screen eller ink-jet trykk – noe som gir store design muligheter.
  • Lavt fuktighetsopptak
  • Varmeavstøtende

Grunnet alle disse kvalitetene, er PP emballasje ideelt for transportering av varm væske og gasser.

Polyvinylchlorid (PVC)

PVC er en type termoplastikk som er laget av klorid og karbon. Siden materialet er mindre avhengig av olje og gass enn annen type plastikk, kan PVC bli sett på som en type plastikk som sparer naturlige ressurser. PVC har to svært nyttige egenskaper – det er vann og brannsikkert. Dette gjør at PVC egner seg spesielt godt til utendørsemballasje.

Spesialiteter

Du behøver ikke å binde deg til disse materialene. Hos Moltzau finner vi alltid den beste løsningen for deg, og vår teknologi tillater oss og kombinere flere ulike materialer slik at vi kan dra nytte av de beste kvalitetene i hver materialetype.

Kontakt oss for mer informasjon!

Nye pakningsløsninger og ideer på Moltzau`s nye web side
01 June 2012

I forbindelse med feiringen av 130 års drift, er Moltzau stolt av å presentere sin nye web side! Web siden

Alle nyheter