HjemHvorfor velge oss

Hvorfor velge oss

Les mer om levering

Levering over hele verden

Vi kan tilby et totalt emballasjekonsept, fra ide til levering på døren. Vi kan levere over hele verden, og vi kan sende promoteringsmateriell og ferdig emballasje til flere adresser, noe som kan være praktisk når det gjelder f.eks. kjedebutikker. Raskt, effektivt og profesjonelt!

Fleksibilitet – store og små ordre

Enten du behøver en liten emballasjelinje eller rask levering, finner vi den beste løsningen for deg til rett pris!

Les mer om offsettrykk

Offsettrykk på et variert utvalg av materialer

Takket være vårt presise, moderne utstyr og et bredt utvalg av materialer – kartong, polypropylen (PP), kan vi skape kvalitativ og holdbar emballasje ut ifra de sprøeste ideer.

Les mer om oss

Fantastisk – la prisene tale for seg!

Vår emballasje har vunnet priser på skandinaviske og internasjonale arenaer i 2009, 2010 og 2011 for fremragende emballasjeløsninger. Takk for at du inspirerer oss!

Friske ideer

Snakk med oss om dine behov når det gjelder emballasje og trykk, og vi vil hjelpe deg med å finne flere løsninger, samt velge den som passer deg og ditt produkt best. Trenger du en løsning innen produktemballasje, display og presentasjon? Vi kan hjelpe deg!

Les mer om tjenester

Full service

Vi kan tilby hele produksjonssyklusen, fra design og konstruksjonsutvikling til produksjon og levering til ulike adresser. Våre spesialister vil hjelpe deg med å velge det beste materialet, farge og form.

Nye pakningsløsninger og ideer på Moltzau`s nye web side
01 June 2012

I forbindelse med feiringen av 130 års drift, er Moltzau stolt av å presentere sin nye web side! Web siden

Alle nyheter